вівторок, 21 травня 2024 р.

Методичний серфінг для вчителів, які викладають предмети соціальної та здоров'язбережувальної освітньої галузі

 Профілактика професійного вигорання учителя:
 практичні поради

Колеги,  23 травня 2024 року о 15.00-16.20 відбудеться методичний серфінг для вчителів, які викладають предмети соціальної та здоров’язбережувальної освітньої галузі  "Профілактика професійного вигорання учителя: практичні поради"

Захід відбудеться на платформі Google Meet за посиланням: https://meet.google.com/eoo-upfv-dhp

Реєстрація за посиланням https://forms.gle/rC6V8E35iTnVTr1g7

ВАЖЛИВО! У випадку якщо до початку практикуму або під час його проведення лунатиме сигнал «Повітряна тривога», учасники практикуму мають перервати навчання та перейти у найближчі укриття для захисту життя та здоров’я.

понеділок, 20 травня 2024 р.

Дистанційний тренінг «Проведення уроків фізичної культури із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій»

06.05 - 17.05.2024 р. у дистанційному форматі на базі КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» для учителів фізичної культури  відбувся  тренінг «Проведення уроків фізичної культури із застосуванням інформаційно-комунікаційних техологій» за напрямом: «Використання інформаційно-комунікативних та цифрових технологій в освітньому процесі, включаючи електронне навчання, інформаційну та кібернетичну безпеку» (модератор заходу Надія ПЛАЩЕВСЬКА, методист науково-методичної лабораторії виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища).


   Навчання для слухачів було подано в модулях, під час яких учасники розглянули питання  організаційно-освітнього процесу на заняттях з фізичної культури НУШ з використанням  цифрових інструментів та компетентнісного підходу.
   
 Матеріали тренінгу надали можливість педагогам поглибити знання здобувачів освіти про формування компетентностей учителів фізичної культури щодо організації освітнього процесу з використанням цифрових технологій. 



середа, 15 травня 2024 р.

Методичний серфінг для вчителів, які викладають предмети СЗОГ

 "Здоров'язбережувальні технології в освіті дітей 
з порушеннями інтелектуального розвитку"

Колеги,  16 травня 2024 року о 15.00-16.20 відбудеться методичний серфінг для вчителів, які викладають предмети соціальної та здоров’язбережувальної освітньої галузі  "Здоров'язбережувальні технології в освіті дітей з порушеннями інтелектуального розвитку"

Захід відбудеться на платформі Google Meet за посиланням: https://meet.google.com/eoo-upfv-dhp

Реєстрація за посиланням https://forms.gle/FyLhD63nQEsBSLjH7

ВАЖЛИВО! У випадку якщо до початку практикуму або під час його проведення лунатиме сигнал «Повітряна тривога», учасники практикуму мають перервати навчання та перейти у найближчі укриття для захисту життя та здоров’я.

пʼятниця, 3 травня 2024 р.

Шановні колеги! Це стара версія сайту.

 Щоб потрапити на нову версію сайту, перейдіть за покликанням:


ХОДІМО!

четвер, 2 травня 2024 р.

Особливості організації освітнього процесу з фізичної культури в Новій українській школі

09 травня 2024 року відбудеться тренінг "Особливості організації освітнього процесу з фізичної культури в НУШ" для вчителів фізичної культури.

Захід відбудеться 09.05.2024.р. в онлайн-форматі на платформі для проведення науково-методичних заходів https://sites.google.com/koippo.in.ua/2024/ травень?authuser=0 

Початок роботи о 9.00

Увага! Якщо до початку тренінгу або під час його проведення лунатиме сигнал «Повітряна тривога», учасники заходу мають перервати навчання та перейти у найближчі укриття для захисту життя та здоров’я.