четвер, 20 квітня 2023 р.

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»): основні аспекти її організації та проведення

До уваги відповідальних за проведення районних (міських, ТГ) етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)! 

Нагадуємо, що 25 квітня 2023 року відбудеться семінар-практикум «Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура): основні аспекти її організації та проведення». Запрошуємо долучитися до участі у методичному заході - навчання відкрите для всіх охочих!

Звертаємо увагу, що свідоцтва про підвищення кваліфікації мають змогу отримати педагоги, які були зареєстровані попередньо у грудні 2022 року. 

Майстер-клас проходитиме у форматі онлайн із використанням сервісу для відеоконференцій Zoom. Покликання на тематичний інтернет-ресурс з навчальними матеріалами семінару-практикуму буде розміщено у день його проведення на платформі для проведення методичних заходів https://sites.google.com/koippo.in.ua/2023/квітень?authuser=0

Підтвердження участі у семінарі – 9:05-10:00; початок роботи о 10:00.

ВАЖЛИВО! У випадку якщо до початку навчальних занять або під час їх проведення лунатиме сигнал «Повітряна тривога», учасники освітнього процесу мають перервати навчання та перейти у найближчі укриття для захисту життя та здоров’я. Після оголошення відбою повітряної тривоги здобувачі освіти повертаються до навчання згідно розкладу занять.

Немає коментарів:

Дописати коментар