вівторок, 2 травня 2023 р.

Навчання учителів предмета «Захист України»

У період з 8 по 19 травня 2023 року відбудеться навчання за програмою підвищення кваліфікації «Розвиток професійних компетентностей учителів предмета «Захист України» (керівник навчання за програмою підвищення кваліфікації – Олександр Жосан, керівник групи – Сергій Пляка).


Навчання буде здійснюватися у форматі онлайн! 

Початок занять щодня о 8:30 на платформі для проведення відеоконференцій Google Meet https://meet.google.com/ytn-ijam-eoj.

Окрім лекційно-практичних занять, наприкінці навчання 18.05 відбудеться конференція з обміну досвідом і захист випускних робіт (індивідуальних чи колективних проєктів), а 19.05залік.

Під час навчання для здобувачів освіти запланований круглий стіл (модератори: Юрій Митрофаненко та Сергій Пляка) з переможцем та лауреатом обласного туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2023" у номінації "Захист України" Сергієм Кондратьєвим та Олексієм Шкрьобкою.

Для ефективної роботи здобувачам освіти, які навчаються за програмою підвищення кваліфікації, необхідно обов’язково мати власний обліковий запис Google та приєднатися до віртуального класу https://classroom.google.com/c/NjA3MzE5MTkxMDIy?cjc=4rmnf4s, у якому будуть розміщуватися навчально-методичні матеріали для здобувачів освіти, розклад занять, орієнтовна тематика випускних робіт, відповідні анкети-опитувальники та багато іншої корисної інформації.

ВАЖЛИВО!

У випадку якщо до початку навчальних занять або під час їх проведення лунатиме сигнал «Повітряна тривога», учасники освітнього процесу мають перервати навчання та перейти у найближчі укриття для захисту життя та здоров’я. Після оголошення відбою повітряної тривоги здобувачі освіти повертаються до навчання згідно розкладу занять.

Немає коментарів:

Дописати коментар