пʼятниця, 2 червня 2023 р.

«Розвиток професійних компетентностей педагогів, що викладають предмети соціальної та здоров’язбережувальної освітньої галузі»

     У період з 22 травня по 02 червня 2023 року відбувалося навчання за програмою підвищення кваліфікації «Розвиток професійних компетентностей педагогів, які викладають предмети соціальної та здоров’язбережувальної освітньої галузі». 


Безмежно вдячні всім 33 здобувачам освіти, які, брали активну участь в обговореннях,  творчо працювали під час диспутів, круглих столів і конференцій, креативно мислили при виконанні інтерактивних вправ і загалом - за щирість та щедрість душі.

Найцінніше під час навчання – те, ким були один для одного впродовж цих днів викладачі комунального закладу «КОІППО імені Василя Сухомлинського», фахівці НМЦ БЖД (Світлана АГАРКОВА та Сергій ВАРЕНИК) і здобувачі освіти. Ми разом створили комфортне середовище для отримання знань, обміну досвідом, спілкування і самопізнання.

Незважаючи на завершення навчання, наша класна кімната залишається для нас відкритою: 

https://classroom.google.com/c/NDExNjQ3NzIzNDI1.  

У вас є можливість самостійно практикувати вправи, які ви ще не спробували під час нашого навчання. Ті з вас, хто не встиг виконати деякі завдання, але відчує бажання пізніше повернутися і завершити, - не втрачайте шанс!

Невгамовного вам бажання вірити в хороше, йти вперед і не зупинятися! Миру нам усім, Перемоги і безпеки!


Немає коментарів:

Дописати коментар