неділя, 27 серпня 2023 р.

Матеріали для проведення Дня знань та Першого уроку у 2023/2024 н.р.


До уваги педагогічних працівників закладів освіти, класних керівників та організаторів виховного процесу! 

Пропонуємо при моделюванні Першого уроку та Дня знань використати тематичний інтернет-ресурс https://sites.google.com/view/urok-kr-ua-2023/. На ньому можна знайти кейс інтерактивних вправ та ігор, створених за допомогою онлайн-сервісів Learning Apps, Wordwall, Jigsaw Planet, Genially, а також орієнтовні теми для проведення Першого уроку та Дня знань у 2023/2024 навчальному році. До розробки контенту долучилися понад сорок педагогів закладів освіти Кіровоградської області. 

Зважаючи на важливість плекання української ідентичності, посилення тенденцій україноцентризму в освітньому процесі, запропоновані інтерактивні вправи та ігри згруповано за тематичними напрямами: «Україна починається з мене!», «Державні та народні символи України», «Бринить-співає наша мова, чарує, тішить і п’янить», «Літературний світ», «Козацький дух», «Видатні українці», «Європейський вибір України», «За Україну, за її волю!».

Зазначені матеріали допоможуть мотивувати учнів повертатися до навчання; можуть слугувати орієнтиром для моделювання власного заходу/уроку та подальшого використання в освітньому процесі.

Немає коментарів:

Дописати коментар