понеділок, 27 березня 2023 р.

Щодо навчання з мінної безпеки

На виконання доручення директора департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації від 21.03.2023 року інформуємо, що благодійною організацією «Українська освітня платформа» за підтримки Дитячого фонду ООН (UNICTF) з листопада 2022 року по серпень 2023 року реалізується проєкт «СПІЛЬНО для сім’ї»

Метою проєкту є залучення фахівців (учителі, фахівці соціальної роботи, психологи, заступники директорів з навчально-виховної роботи) до проведення освітніх занять з теми «Мінна безпека» у закладах загальної середньої освіти.

У зв'язку з цим просимо Вас сприяти залученню педагогів для проведення освітніх занять.

Участь педагогів у проведенні занять не оплачується!

Умови участі для педагогів:
  1. До початку роботи з дітьми педагог має пройти онлайн-навчання.
  2. Протягом місяця потрібно провести 1 захід для групи дітей (не менше    20-ти осіб). Заняття можуть проводитися онлайн та офлайн (у залежності від роботи закладу).
  3. Уся звітність (графік проведення занять, кількість присутніх, фотозвіт) у рамках проєкту буде проводитися в гугл-формах, тому важливо, щоб педагог мав навички користування гугл-документами.
  4. Після проведення занять з мінної безпеки педагог отримує сертифікат підвищення кваліфікації.
У рамках зазначеного проєкту передбачено навчання для вчителів предмета «Основи здоров’я» (оскільки мінна безпека є компонентом їх предмету), класних керівників (для проведення виховних годин), учителів початкових класів та всіх охочих педагогів для підвищення їх кваліфікації.

Онлайн-форма для реєстрації педагогів

Реєструватися можуть усі, хто готовий виконувати умови проєкту та погодив свою діяльність з адміністрацією навчального закладу.

У разі виникнення додаткових питань, надсилати їх на e-mail: mine.safety@ukredu.org (Наталя Гончарова - менеджерка програмного компонента «Мінна безпека» БО «Українська освітня платформа»).

Немає коментарів:

Дописати коментар