вівторок, 7 березня 2023 р.

Завершилось навчання керівників хореографічних гуртків, колективів та вчителів хореографії закладів освіти

📣03 березня 2023 року завершилось навчання за напрямом: «Розвиток професійних компетентностей керівників хореографічних гуртків, колективів та вчителів хореографії закладів освіти». Піднапрям: методика роботи з дитячим хореографічним колективом (керівник навчання за програмою – Юлія ФЕДОРОВА; керівник групи – Сергій ПЛЯКА).


👩‍🏫
💃🕺У ході насиченої двотижневої роботи до уваги здобувачів освіти презентовано лекційно-практичні заняття, зміст яких забезпечує: ознайомлення з сучасними тенденціями розвитку хореографічного мистецтва та особливостями дитячої хореографії в області; розвиток професійних компетентностей педагогів та ефективну організацію освітнього процесу в дитячому хореографічному колективі.
👩‍💻🧑‍💻Методика роботи з дитячим хореографічним колективом представлена в ході майстер-класу на базі Народного художнього колективу України театру танцю «В гостях у казки» (керівники: Микола РУСУЛ, Ірина РУСУЛ, Аліна РУСУЛ).
👍🫶👏Схвальні відгуки здобувачів освіти отримала педагогічна практика на базі зразкового хореографічного ансамблю «Надія» КЗ «Гімназія «Інтелект» Кіровоградської міської ради, яка проходила у форматі творчої лабораторії «Сучасні підходи до формування ціннісних орієнтацій школярів засобами хореографічного мистецтва» (керівники: Тетяна МУТНОВА, Андрій ГЕРАСИМЕНКО).
👩‍🦰👨‍🦱👧🧒Під час конференції з обміну досвідом педагоги мали можливість поділитись успішними практиками роботи з дитячим хореографічним колективом. Свої професійні здобутки та оригінальні форми роботи з дитячим хореографічним колективом (гуртком) презентували Олександра ТКАЧЕНКО, Вікторія КОХНО, Вероніка ГЛАДУН, Світлана ЮР’ЄВА, Микола БІЛЯЄВ, Світлана ЧЕХУН, Марина РУДЕНКО, Ірина ГРИЩЕНКО, Олеся ІЛЮЧЕК.
✅Усього підвищили кваліфікацію 32 керівника хореографічного колективу/гуртка.
🤝Дякуємо учасникам за активне навчання, презентовані індивідуальні проєкти, творчі ідеї.
💛💙Працюємо і навчаємось для Перемоги!🇺🇦

Немає коментарів:

Дописати коментар