середа, 27 вересня 2023 р.

Підвищення кваліфікації заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти

У період з 2 по 6 жовтня 2023 року відбудеться навчання за програмою підвищення кваліфікації «Розвиток професійних компетентностей заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти» (керівник навчання за програмою підвищення кваліфікації – Антоніна Кендюхова, керівник групи – Сергій Пляка).


Окрім лекційно-практичних занять, наприкінці навчання відбудеться конференція з обміну досвідом та захист випускних робіт (індивідуальних чи колективних проєктів)

Повідомляємо, що навчання буде здійснюватися у форматі онлайн (лист КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» від 16.12.2022 № 615/04-14)!

Початок занять щодня о 8:30 на платформі для проведення відеоконференцій Google Meet https://meet.google.com/cjf-xgnf-xyd.

Для ефективної роботи здобувачам освіти, які навчаються за програмою підвищення кваліфікації, необхідно мати власний обліковий запис Google та приєднатися до віртуального класу https://classroom.google.com/c/NjI0Mzg5MjEwODU5?cjc=2eywmyz, у якому будуть розміщуватися навчально-методичні матеріали, розклад занять, питання до обговорення на конференції з обміну досвідом, орієнтовна тематика випускних робіт, відповідні анкети-опитувальники та інша корисна інформація.

ВАЖЛИВО!

У випадку якщо до початку навчальних занять або під час їх проведення лунатиме сигнал «Повітряна тривога!», учасники освітнього процесу мають перервати навчання та перейти у найближчі укриття для захисту життя та здоров’я. Після оголошення відбою повітряної тривоги здобувачі освіти повертаються до навчання згідно розкладу занять.

Немає коментарів:

Дописати коментар