пʼятниця, 9 лютого 2024 р.

 ДЕНЬ ПРАКТИКИ У
КПНЗ «КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ»

06 лютого 2024 року на базі КПНЗ «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості» відбулися практичні заняття для керівників хореографічних гуртків, колективів та вчителів хореографії.


З вітальним словом до педагогів звернулась Ганна СУРКОВА, директорка КПНЗ «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості», яка ознайомила присутніх з ключовими аспектами освітньої та творчої діяльності закладу, окремо зупинившись на багаторічній успішній діяльності народних хореографічних колективів «Росинка» та «Час Пік».


Творча робота на базі народного художнього колективу хореографічного ансамблю «Росинка» (керівниця Маргарита ПЯТОВА) допомогла здобувачам освіти ознайомитися з успішними практиками та актуальними питаннями хореографічного мистецтва, зокрема:
- методика роботи з дитячим хореографічним колективом;
- урок танцю модерн (10-11 кл., керівниця Анна ОРЕЛ);
- урок народно-сценічного танцю (4-5 кл., 10-11 кл., керівники Маргарита ПЯТОВА та Юрій ОРЕЛ);
- урок партерної гімнастики (2-3 кл., керівниця Маргарита ПЯТОВА);
- урок з елементами класичного танцю (3 кл., 6 кл., керівниці Тетяна СУРУЖІУ та Анна КОЛІСНІЧЕНКО).



На базі народного художнього колективу хореографічного ансамблю «Час Пік» всі присутні мали можливість ознайомитися з історією розвитку колективу (керівниця Ірина МУРОВАНА). Також здобувачі освіти взяли участь у майстер-класі «Стилізація народного танцю» (керівниця Олена БАРАНОВА) та відвідали уроки народного сценічного танцю (керівниця Марина РУДЕНКО) та партерної гімнастики й акробатики (керівниця Анастасія ІЩЕНКО). Ознайомилися з цікавими фактами про «Гопак» на інтерактивному занятті (Наталія БЕЗКРОВНА).







Висловлюємо щиру вдячність Ганні СУРКОВІЙ, директорці КПНЗ «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості» та творчим хореографічним колективам закладу за насичений, продуктивний день, який залишив невимовне враження й став важливим кроком у творчому розвитку кожного учасника.


Немає коментарів:

Дописати коментар