четвер, 16 лютого 2023 р.

Реалізація Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна» за концепцією «Спорт заради розвитку»

Українська федерація «Спорт заради розвитку» спільно з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» розпочинають реалізацію Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна».


Основною метою Проєкту є допомога в інтеграції та адаптації дітей та батьків/опікунів із числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та дітей з особливими освітніми потребами в місцеві громади засобами фізичного виховання та спорту з використанням концепції «Спорт заради розвитку».

Проєкт заплановано впроваджувати у 20 областях України (детальний опис Проєкту в додатку).

Запрошуються до участі консультанти, викладачі фізичного виховання та вчителі фізичної культури. На основі аналізу реєстраційної форми, будуть відібрані четверо найбільш вмотивованих педагогів до впровадження Проєкту у своєму регіоні. Регіональні тренери-координатори поширюватимуть ідею концепції «Спорт заради розвитку» на онлайн-тренінгах для вчителів/інструкторів фізичного виховання.

Реєстрація учасників Проєкту до 24 лютого 2023 року за покликанням: https://forms.gle/a7u78cVUNJJuBT9s6

Презентація Проєкту відбудеться орієнтовно 3 березня у м. Вінниці та 10 березня у м. Львові. Перед початком заходів відібраним учасникам Проєкту додатково буде надіслано лист з усіма необхідними організаційними моментами, під час відкриття будуть надані всі матеріали щодо реалізації Проєкту.

Довідки за телефонами: 099-059-37-71 – Олексій Качан; 097-842-32-67 – Галина Коломоєць.

Немає коментарів:

Дописати коментар