пʼятниця, 3 лютого 2023 р.

Навчання з мінної безпеки

Відповідно до листа представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні від 25 січня 2023 року № 2022/KrFO/LS-062 інформуємо про організацію тренінгів з питань мінної безпеки, які забезпечуватиме партнер ЮНІСЕФ Благодійна організація «Українська освітня платформа». 


Учасниками тренінгу можуть бути учителі молодших класів та учителі середньої та старшої школи (не більше ніж 2 представники з кожного закладу загальної середньої освіти), які викладають предмети: «Я досліджую світ», «Здоров’я, безпека, добробут», природознавство, екологія, географія, громадянська освіта, Захист України; класні керівники. 

Вимоги до учасників тренінгу:
  1. Мотивовані і готові до співпраці педагоги.
  2. Педагоги мають необхідні технічні засоби для повноцінної участі в онлайн-тренінгу (ввімкнена камера, мікрофон). За можливості рекомендується використовувати ноутбук або комп’ютер, оскільки телефон має обмежені технічні можливості для інтерактивної участі.
  3. Будуть готові провести урок з мінної безпеки своїм учням.
Після завершення тренінгу учасники пройдуть оцінювання. У разі його успішного проходження, вони отримають сертифікат учасника тренінгу та відповідні навчальні матеріали для проведення уроків у школах.

Для реєстрації на тренінг необхідно заповнити форму: https://forms.gle/ys1NvxqT4BB3B8yLA 

Додаткові питання можна надсилати на e-mail: mine.safety@ukredu.org або з’ясовувати за телефоном +380667493119 (Наталя Гончарова - менеджерка програмного компоненту «Мінна безпека» БО «Українська освітня платформа»).

Немає коментарів:

Дописати коментар