середа, 15 лютого 2023 р.

Майстер-клас "Модернізація методичної роботи в контексті суспільних трансформацій та забезпечення рівного доступу до реалізації якісної безпечної здоров’язбережної освіти".

17 лютого 2023 року відбудеться майстер-клас для педагогічних працівників соціальної та здоров’язбережувальної освітньої галузі (учителів предметів «Я досліджую світ», «Здоров’я, безпека та добробут», «Основи здоров’я», які впроваджують здоров’язбережувальні превентивні проєкти, «Етику» і предмети морального спрямування; адміністрацій базових навчальних закладів) на тему: Модернізація методичної роботи в контексті суспільних трансформацій та забезпечення рівного доступу до реалізації якісної безпечної здоров’язбережної освіти

Мета програми: окреслити основні напрями діяльності педагогічних працівників соціальної та здоров’язбережувальної освітньої галузі в умовах реалізації концепції «Нова українська школа» щодо модернізації методичної роботи в контексті суспільних трансформацій та забезпечення рівного доступу до реалізації якісної безпечної здоров’язбережної освіти (керівники – Тетяна ЖЕЛЄЗНОВА, Світлана БАРСУКОВА).


Навчання буде здійснюватися у форматі онлайн.

Початок занять о 09.00 годині на платформі для проведення науково-методичних заходів (онлайн) комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» за покликанням: https://meet.google.com/dqq-pjyf-gms.

З метою інформаційної підтримки освітнього процесу створено спеціальний Інтернет-ресурс із навчальними матеріалами та методичним забезпеченням, лекційними та практичними заняттями, а також розміщено анкети-опитувальники.

Додаткову інформацію можна отримати, опрацювавши блог Тетяни ЖЕЛЄЗНОВОЇ за покликанням https://tzheleznova.blogspot.com

УВАГА!!!

Для ефективної роботи в умовах аварійних відключень електроенергії здобувачам освіти, які навчаються за програмою підвищення кваліфікації, необхідно мати власний обліковий запис Google.

ВАЖЛИВО!

У випадку якщо до початку навчальних занять або під час їх проведення лунатиме сигнал «Повітряна тривога», учасники освітнього процесу мають перервати навчання та перейти у найближчі укриття для захисту життя та здоров’я. Після оголошення відбою повітряної тривоги, упродовж 10-15 хвилин, здобувачі освіти повертаються до навчання згідно розкладу занять.

Немає коментарів:

Дописати коментар